close X

Ayrton mācību programma apgaismojuma dizaineriem

1
21. maijā Andrejs Dubkovs vadīja izglītojošu seminaru gaismas dizaineriem VGD Project izstāžu zālē. Semināra laikā tika apspriesti galvenie jautājumi, ieskaitot gaismas iekārtu pamatdefinīciju un nozīmi dažādos kontekstos, piemēram, teātros, koncertzālēs un televīzijas studijās. Programma arī iegrima teorētiskos aspektos, piemēram, darbības principos, gaismas avotu veidos, krāsu temperatūrā un krāsu atainojumā.

Lietotāju mācīt efektīvi strādāt ar gaismas aprīkojumu ir viens no galvenajiem uzdevumiem VGD Project. Mūsu inženieri vienmēr ir gatavi sniegt konsultācijas, ātri risināt problēmas pasākumu laikā, mācīt, kā identificēt un novērst kļūdas. Ir svarīgi arī dalīties ar vērtīgu pieredzi un zināšanām ar tiem, kuri tikai sāk savu profesionālo ceļu. Tāpēc mēs esam organizējuši programmu gaismas tehnoloģiju un Ayrton gaismas iekārtu studijai.

Meistarklases un tehniskie semināri tiek rīkoti katru mēnesi VGD Project birojā Rīgā, kur gan topošie, gan pieredzējušie gaismas dizaineri mācās strādāt ar Ayrton gaismas iekārtām. Teorijas saprašanu atvieglo Andrejs Dubkovs, gaismas dizainers ar plašu pieredzi, kurš gadu gaitā ir izstrādājis, ražojis un realizējis aptuveni 1 500 dažādus pasākumus, ieskaitot televīzijas produkcijas, koncertus, teātra izrādes, arhitektūras gaismas projektus, rokmūzikas tūres un citus. Tāpēc nodarbībās Andrejs ne tikai palīdz studentiem nostiprināt savas pamatzināšanas par darbu ar Ayrton aprīkojumu, bet arī dalās ar ieskatu interesantos īstenotos risinājumos.


products

s