close X

“L-Acoustics” stends ISE 2023

1
“Integrated Systems Europe”, ISE 2023, notiks Fira Barcelona Gran Via no 2023. gada 31. janvāra līdz 3. februārim.
“VGD Project” komanda būs priecīga tikties ar jums un jūsu klientiem, sazinieties ar mums, lai vienotos par tikšanās laiku. 

Igors Verholats +371 25 260 249 
Andrejs Ņikitins +371 24 836 992

“L Acoustics” šogad būs pārstāvēta trīs dažādās vietās, lai demonstrētu tās daudzpusīgos profesionālos un mājas audio risinājumus. 

“L-Acoustics” stends
Stendā #7F240, kas izvietots hallē #7, ir interaktīvās “L-ISA Studio” darbstacijas, kur jūs varat praktiski izmēģināt telpiskās skaņas miksēšanas programmatūru - tagad tā pieejama gan “macOS”, gan “Windows”! 
Jums būs arī iespēja uzzināt vairāk par “L-Acoustics” jaunākajām aizraujošajām plānā profila zemfrekvenču un skaļruņu instalācijām: Soka, SB6i un SB10 - un mūsu jauno, novatorisko jaudīgo daudzkanālu pastiprinātāju: LA716i. 

“L-Acoustics Creations” stends
Stendā #2H300, kas izvietots 2. zālē, tiek demonstrēti “L-Acoustics Creations” risinājumi, pēc pasūtījuma izstrādāti profesionāli audio risinājumi dzīvojamām, jūras un citām arhitektūras vajadzībām.
Komandas locekļi arī atbildēs uz jautājumiem un demonstrēs augstas klases mājas audio sistēmu risinājumus visprasīgākajiem audiofilam, piemēram, “Fiji 5.1”, “Tahiti 2.1” un jaunāko plāno un diskrēto instalācijas skaļruni “Soka”.

Lūdzu, saņemiet savu bezmaksas apmeklētāja biļeti uz izstādi šeit, izmantojot ielūguma kodu DKOSXNLW.

“L-ISA Ambiance” demonstrējums ārpus izstāžu zāles
Tikai divas dienas - 31. janvārī un 1. februārī - viesnīcā “Hilton Barcelona” “L-Acoustics” komanda prezentēs “L-ISA Ambiance”. Lūdzu, reģistrējieties sesijai, vietu skaits ir ierobežots:
Otrdiena, 31. janvāris:  3 PM, 5 PM
Trešdiena, 1. februāris:  11 AM, 1 PM, 3 PM, 5 PM  

s