close X

L-Acoustics uzlabo Nemenčinės kultūras centra koncertzāli ar modernu skaņas sistēmu

1
Nesen Nemenčinē kultūras centrs piedzīvoja iespaidīgu atjaunošanu, ietverot fasādes, interjera telpu un bibliotēkas pilnīgu renovāciju, kā arī viesnīcas un sporta zāles pievienošanu. Tomēr šī pārveidošanas centrālais elements ir jaunā 310 vietu koncertzāle, kas izveidota, lai uzņemtu plašu pasākumu klāstu - no klasiskās mūzikas koncertiem līdz teātra izrādēm.

Koncertzāles tehnoloģiskais centrs ir profesionālā skaņas sistēma, ko uzstādīja Scenos Techninis Servisas (StS), ar īpašu uzmanību pievēršoties inovatīvai L-Acoustics skaņas risinājumam. StS dizaina nodaļas vadītājs Julius Gružinskas norāda uz unikālajiem izaicinājumiem, ar ko saskārās dēļ zāles neparastās ģeometrijas, kas prasīja specializētu pieeju skaņas aprīkojuma novietošanai.
Izvēlētās L-Acoustics A sērijas skaļruņi, tai skaitā A10i Wide un A10i Focus, tika stratēģiski apvienoti, lai nodrošinātu optimālu pārklājumu telpai, ar papildu 5XT un X8 skaļruņiem priekšējai un aizmugurējai rindai. LA4X skaņas pastiprinātāji tika integrēti skatuves platformā, nodrošinot ne tikai augstas kvalitātes skaņu, bet arī estētiski patīkamu vidi.

Sadarbojoties ar akustikas speciālistiem, skaņas sistēma tika rūpīgi izstrādāta, lai papildinātu zāles izkārtojumu, rezultātā radot precīzu un iesaistošu skaņu visā koncertzālē. Ar šo moderno skaņas sistēmu Nemenčinē kultūras centra koncertzāle ir gatava uzņemt augsta līmeņa pasākumus un piesaistīt slavenus izpildītājus un grupas no dažādām žanru sfērām.

products

s