close X

Iepazīstinām Ar Rivale Wash: Ayrton IP65 Novērtētais Gaismeklis Nodrošina Maksimālu Veiktspēju

1
Ayrton ar prieku paziņo par jaunās IP65 reitinga Rivale Wash oficiālo izlaišanu, kas ir ievērības cienīgs papildinājums inovatīvajai "ULTIMATE" sērijai. Kā pirmā ultraaprīkotā mazgājošā lukturis Ayrton IP65 3 sērijā, Rivale Wash ir īpaši izstrādāts gan iekštelpu, gan āra lietojumam, ieskaitot sarežģītas sāļu bagātinātas vides. Visi ULTIMATE modeļi ir pilnīgi homotētiski, demonstrējot kopīgas īpašības, kas nodrošina neredzētus svara un izvades attiecības.

Avots 430 W - 6500 K
28 000 lūmeni
Dabiskais CRI lielāks par 70
Stara atvērums 4° līdz 57°
Priekšējais objektīvs 170 mm

PRASMES, JŪTĪGUMS UN SMALKUMS

Rivale Wash ir radīts, lai akcentētu tilpumu, radītu dziļumu un izsauktu sapņainas atmosfēras, kas atstāj ilgstošu iespaidu. Vai nu manipulējot ar gaismu un ēnu, akcentējot detaļas, pārvaldījot chiaroscuro vai veidojot telpu, šis nākamās paaudzes lukturis nodrošina nevienreizētu apmierinātību. Ayrton raksturīgie nepārtrauktie rotācijas kustību uz pan un tilt asi ir iekļauti kā standarta funkcija, piedāvājot maksimālu radošo brīvību. Rivale Wash izceļas ar izcilu spēju radīt ārkārtīgi smalkas atmosfēras, kļūstot par izcilu mazgājošo projektoru.

UZLABOTA OBJEKTĪVA DIZAINA

Izmantojot vispavisam jaunu 170 mm Fresnela objektīvu, Rivale Wash nodrošina ultraintensīvu 4° stara, kas speciāli izstrādāts lietošanai ar rāmēšanas žalūzijām, padarot to saderīgu ar ģeometriskajiem gobos un ovālajiem objektīviem. Šis inovatīvais objektīvs uzlabo arī krāsu maisīšanu un nodrošina 10% vairāk gaismas izvadi salīdzinājumā ar parastajiem Fresnela objektīviem. Īpašais 12 objektīvu optiskais sistēma lepojas ar izcilu 14:1 tuvinājuma attiecību un aptver no 4° līdz 57°.

IZCILS GAISMAS IZVADS

Darbinot ar jaunievedumu 430W augstas efektivitātes noslēgtu monobloka LED moduli kalibrētu pie 6500K, Rivale Wash rada gaismas plūsmu 28 000 lūmeni, nodrošinot optimālu pozicionēšanu uz melna ķermeņa nevainojamai gaismas neitrālumam.

PRECĪZAS FORMAS AR DURVJU SISTĒMU

Robusta četru neatkarīgi pozicionējamu durvju sistēma ļauj precīzi veidot formas uz visu 100% virsmas laukumu, neatkarīgi no lukturja stāvokļa.

IZCILS KRĀSU SNIEGUMS

Rivale Wash iekļauj revolucionāru augstas izšķirtspējas progresīvo CMY krāsu maisīšanas sistēmu, nodrošinot bezvadu krāsu reproducēšanu jau no brīža, kad tiek ievietoti filtru. Ar paplašinātu progresīvo CTO precīziem krāsu temperatūras pielāgojumiem no 2700K līdz 6500K un 7 pozīciju krāsu ratu ar īpašiem filtriem, krāsu veidošanas rīki ir bezkonkurences. Turklāt Rivale Wash ļauj veikt smalkus krāsu atveides indeksa pielāgojumus no 70 līdz 88, pastiprinot tās daudzveidību.

IMPRESIONĀLAS FUNKCIJAS

Papildinot Rivale Wash ievērojamo efektu paketi ir indeksējams rotējošs gobo rats ar 7 regulējamajiem ātruma rotējošajiem gobos (abos virzienos), CMY un RGB grafisko efektu rats, 15-žagaru īris, mainīgs 0%-100% lineārs salds un dimmeris/stroboskopiskais režīms.

VIEGLS UN IZTURĪGS DIZAINS

Sverot tikai 29.7 kg, Rivale Wash nodrošina izcilu veiktspēju savā kategorijā. Tā kompaktais, lietotājam draudzīgais dizains ne tikai ir kluss un izturīgs, bet arī iemieso precizitāti un nianses meistarībā uz perfekcijas ceļa.

UNIKĀLS LUKS
Kopsavilkumā Rivale Wash ir izcilais gaismas punkts ar izteiksmīgu vizuālo parakstu, kas harmonizē veiktspēju, radošumu, smalkumu un jaudu — lukturis bez līdziniekiem tirgū.

products

s